Workshops

Planerade workshops och aktiviterer

Välkommen att anmäla dig till nedanstående workshops och aktiviteter. Allt är kostnadsfritt, dock är anmälan bindande. Avbokning i efterhand eller utebliven närvaro kan debiteras ett självkostnadspris om 500 sek exkl.moms. I rådande situation, covid-19, är avbokning möjlig ända fram till aktuellt tillfälle om omständigheterna kräver. Vid inställd workshop debiteras ingen avgift.

Workshops har ett antal begränsade platser (16st/tillfälle). Först till Kvarn. Allt för möjlighet att arbeta praktiskt i en liten grupp och möjlighet att ställa frågor och få praktisk hjälp. Bekräftelse på din plats skickas manuellt via den e-post som du anger i anmälan. Företag rekommenderas ej anmäla sig till fler än 2st. I mån av plats kan personal från kommuner, destinationer eller turistbyråer medverka.

DIGITAL MÄSSA | TORSDAGEN DEN 15 APRIL
BOKNINGSBAR ONLINE

En digital mässa där ett antal leverantörer av olika bokningssystem presenterar sina produkter. Målet är att ni snabbt ska få en överblick av vilka möjligheter som finns och kontaktytor till leverantörer som kan vara intressanta.

Den digitala mässan vänder sig främst till evenemangs- och aktivitetsföretag.


Läs mer om detta event


ANMÄLAN TILL DIGITALA MÄSSAN HÄR

WORKSHOPS | 22 samt 27 APRIL
E-POSTMARKNADSFÖRING

Sätt upp de grundläggande delarna för att komma igång med e-postmarknadsföring. Verktyget vi använder är MailChimp, ett av världens mest använda tjänst för nyhetsbrev och marknadsföring via e-post.

Vi går igenom allt från grunden. Skapa ett konto och lägga upp mallar, skapa e-postlistor till att publicera och följa upp en kampanj (utskick).

Workshop hålls av Wilson Creative.

ANMÄLAN TILL WORKSHOP HÄR

WORKSHOPS - PÅ BEGÄRAN!

Workshops som planeras efter er begäran. Är du ett enskilt företag, en kommun eller organisation verkande inom besöksnäringen i Kalmar och Kronobergs län. Lämna då en intresseanmälan på vilka workshops som skulle passa er. Samtliga workshops sker digitalt och kan därför genomföras med geografisk spridning och anpassning av tider och datum.

WORKSHOP | 3 tim varav 1tim föreläsning
GOOGLE MY BUSINESS / KONTO

Registrera ditt företag på Google My Business och se till att ditt företag blir synligt i världen största (enda) sökmotor.


Vi går igenom det viktiga Google konto som krävs, själva registreringsprocessen och viktig information för er att lägga till i din Google My Business profil.


Läs mer om vad vi går igenom och vilka förberedelser som krävs inför tillfället.

WORKSHOP | 2 tim varav minst 1tim eget arbete
GOOGLE SITES

Är ditt företag i behov av en hemsida som presenterar ditt företag enkelt och modernt? Då är Google Sites en riktigt enkel och bra start.

Vi går igenom verktyget och hur du även kan koppla ihop din Google Sites med egen domän.


Läs mer om vad vi går igenom och vilka förberedelser som krävs inför tillfället.